Mitt allra första

Posted in Kort
on 20 juni, 2009

Mitt allra första kort är nu färdigt. Jag är inte så jättenöjd men jag hoppas att om ett år så kan jag se tillbaka och se en förbättring :) Då jag inte har så mycke att använda till kortmakeriet än så är det ett ganska enkelt kort, hade önskat att jag hade haft band som matchade papperet lite bättre och en stämpel till texten så att jag slapp skriva för hand, men för att vara första gången så tycker jag ändå att det är ok. Det svåraste var att få allting rakt och vad jag skulle använda lim till respektive dubbelhäftande tejp.

Jag har följt en skiss som jag har hämtat hos Enköpings Pyssel, de har en tävling med den och jag tänkte att det blir ju jätteroligt att vara med :D

/ /

4 Comments

 • Reply Annelie

  Jättefint första kort!! Klart du ska tävla med det!

  Jag kan tyvärr inte hämta det från din blogg så jag ber dig maila det till oss på enkopingspyssel@yahoo.com så lägger jag in det i bloggen.

  ~ Annelie ~

  20 juni, 2009 at 11:59
  • Reply Maria

   Jag skickade ett mail med bilden strax efter jag skrev detta inlägg så vid den här tiden (16:04) borde det ha kommit fram, hoppas jag ::

   20 juni, 2009 at 16:04
 • Reply joacim

  Är det detta som är scrapping?
  Najs card, och kul klipp o klistra. Perfekta göra för att ge bort med något trevligt! Fjella fjäril var snygg och hade ögonen på skaft!

  20 juni, 2009 at 20:24
 • Reply Till Emma | mariasmix.se

  […] i samband med den så har de utlyst en skisstävling, detta är min andra tävling som jag är med, den första var för ganska precis ett år sedan och även den var hos Enköpings […]

  14 juni, 2010 at 13:42
 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.