Kort nr 2

Posted in Kort
on 9 juli, 2009

Så har jag då gjort mitt andra kort, blommorna och biljetten har jag målat med ProMarker och stämpeln är målad med ProMarker och Polychromos. Har just nu bara nio ProMarker så jag kunde inte riktigt välja de färger som jag ville ha men jag har beställt mer pennor och stämpeln är ju inte utsliten än.


2 Comments

 • Reply Evendim

  Åh så gulligt!
  Duktig du är =)

  Läser din senaste Twitter-rad… Håller med dig om Ice Age! Bästa och roligaste filmen jag sett på länge!! :wow:

  9 juli, 2009 at 21:56
 • Reply Linda

  Vad duktig du är tjejen.
  Har länge tänkt börja med detta jag med men det har inte blivit av. Jag håller mig till det digitala en stund till tror jag. Där ligger min stora passion. Men det ena behöver inte utesluta det andra eller hur?

  Hoppas du får en fin lördagskväll nu Massa kramar Linda :luv:

  11 juli, 2009 at 18:19
 • Leave a Reply