Scrap-träff i Enköping

Posted in Scrapp-träffar
on 20 september, 2009

Jag har tillbringat helgen på Frösthults bygdegård där Enköpings Pyssel hade anordnat pysselträff med övernattning. (Kan skryta med att jag körde hela vägen fram och tillbaka själv, inte illa med tanken på att jag knappt tar mig utanför Köping i vanliga fall.)  På träffen så var det över 50 personer och alla som jag kom i kontakt med var så goa och rara, jag hade jättekul och längtar redan till nästa träff i november.

Ulrica, Johanna och Anneli
Super-rara trion som ligger bakom Enköpings Pyssel.
De lagade jättegod mat och servade alla till 100%


Min pysselhörna med ett av korten som jag gjorde,
stämpeln fick jag låna av min bordsgranne Viktoria.

5 Comments

 • Reply Cia

  Hua, jag vågar inte börja scrappa… Det ser ofantligt dyrt ut. Med tanke på minaredan dyar hobbies så får jag nog passa mig. Har ju tagit upp Cupcakebakning också… Startkitet där kändes i plånkan det med.

  21 september, 2009 at 18:11
  • Reply Maria

   Ja, inte kan jag påstå att det är billigt.

   21 september, 2009 at 20:29
 • Reply Doris

  JÄTTEFINA kort som du har gjort !! Blir så avis när jag ser hur duktiga somliga är, jag är så lite pysselkvinna …
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  24 september, 2009 at 4:19
 • Reply Doris

  Sorry, skrev bloggadressen fel …

  24 september, 2009 at 4:20
 • Reply Evendim

  Låter jätteskoj!

  Mums med Gott & Blandat… ser att det sticker fram en påse där i pyssellådan =)

  28 september, 2009 at 0:00
 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.