Röda dagar

Posted in Kort
on 31 mars, 2010

I morse så tog jag fram material för att göra några påsk-kort, tänkte att det var dax nu. Allt gick bra enda till mannen min undrade om jag hade tänkt bära ut dem själv till brevlådorna så att de skulle hinna fram innan påsk. Jag var förstås ett stort frågetecken men efter ha tittat i almanackan så insåg jag snabbt att påsk-korten var tvungna att ligga på postlådan senast idag annars för att förhoppningsvis bli utdelade i morgon annars så skulle de inte komma fram förrän efter påsk.

11 minuter i sex så la jag ner mina 8 postkort i lådan (som töms 18:00) så nu håller jag fingrar och tår att de kommer fram tills i morgon.

5 Comments

 • Reply Lena

  Vilka jättesöta påskkort du gjort. Mottagarna blir säkert jätteglada att få dem. Ha en trevlig påsk—-kramis Lena

  31 mars, 2010 at 19:44
 • Reply ulrica

  Vilka söta kort :).
  Jag gjorde samma sak, bara det att jag kom samtidigt till posten som lastbilen åkte iväg med dagens post så de få kort jag hade gjort får jag dela ut manuellt helt enkelt… typiskt

  31 mars, 2010 at 21:45
 • Reply Annelie

  Tack vännen för jättefint kort!

  I år har jag slarvat och inte skickat ett enda påskkort, så nu får jag skämmas :shy:

  Skickar påskkramar såhär istället.

  KRAM

  1 april, 2010 at 16:54
 • Reply Micke

  Glad Påsk på dig!
  Inga påskkort skickade här heller, inte ens ett mail..

  3 april, 2010 at 10:20
 • Reply Camillha

  Tack för det fina påskkortet! Kortet står på matbordet och grabbarna gillar det verkligen.. vi andra också! Jag har inte skickat något påskkort i år… skickadet faktiskt inga julkort i julas heller… pengarna spenderades på annat än porto…
  Kramis!

  10 april, 2010 at 16:06
 • Leave a Reply