Lite tur!

Posted in Kort
on 20 juni, 2010

Igår när jag satt och pysslade i Enköping så ringde min man och undrade varför jag hade skrivit ”till konfirmanden” på kortet som Emma ska få idag. Ja, det kan man ju verkligen undra eftersom Emma tog studenten i fredags och inget annat. Johanna räddade mig med en textstämpel som hon hade så nu har jag klistrat över min tabbe och allt är som det ska igen – tills nästa tabbe kommer, för detta var varken den första eller sista :lol:

Emmas kort med ny text.

/ /

2 Comments

 • Reply Gurkiss Scrappande

  Vilken tur att du hann att rätta till det :)
  Ibland blir det lite fel.

  Himla snyggt kort.

  Kram Gurkiss

  28 juni, 2010 at 8:36
 • Reply Dolores

  Ja, vilken tur att du hann upptäcka det! Det är ju liiite skillnad på att konfimeras och att ta studenten. *skratt*
  Hur som helst så är kortet jättefint!
  Kram / Dolores

  2 juli, 2010 at 9:29
 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.