Till Emma

Posted in Kort
on 14 juni, 2010

Nästa vecka så är det sommarträff hos Enköpings Pyssel och i samband med den så har de utlyst en skisstävling som jag naturligtvis vill vara med i, detta är min andra tävling som jag är med, den första var för ganska precis ett år sedan och även den var hos Enköpings Pyssel.

Kortet ska bli en present från min familj till goa Emma som tar studenten på fredag.

/ /

3 Comments

 • Reply Annelie

  Åh så fint!!

  Ser fram emot att vi ses på lördag!

  Kram

  14 juni, 2010 at 14:59
 • Reply yes

  Så kul attt du hittat till pysselfeed! Nu ska jag fortsätta mitt besök hos dig – många finfina kort!!!//yes

  17 juni, 2010 at 14:02
 • Reply Lite tur! | mariasmix.se

  […] så ringde min man och undrade varför jag hade skrivit ”till konfirmanden” på kortet som Emma ska få idag. Ja, det kan man ju verkligen undra eftersom Emma tog studenten i fredags och inget annat. […]

  20 juni, 2010 at 4:26
 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.