Efter helgen!

Posted in Kort, Scrapp-träffar
on 22 september, 2010

Jag har varit i Enköping på pysselträff i helgen från fredag em till söndag, det har varit så kul med mycket skratt och mycket pyssel också förstås. Stora kramar till Anneli, Johanna och Ulrica som anordnade den fina träffen. Det blev en produktiv helg, 1 altrad ask och 3 kort (det är mycket för att vara mig).


En altrad ask som jag ska fylla med praliner och ge till svärmor istället för ett julkort.


Asken från sidan.


Ett höstkort!


Mitt 1:a julkort för i år.


Ett  kort gjort av papperna som var med i materialkitet.


Innsidan på föregående kort.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng