Beställda dopkort

Posted in Kort
on 18 januari, 2011

Efter ett lång uppehåll över jul och nyår så är jag nu igång igen med kortskapandet. Jag fick för ett tag sedan en beställning av en god vän som ville ha två dopkort till en liten tjej som ska döpas till Alba och dessa är nu klara :)

Tyvärr så syns guld- och glittertexten lite dåligt, det var så pass mörkt när jag fota så jag var tvungen att använda blixten.

Jisses amalia, det blev fel årtal på det ena kortet. Tur att det inte ska överlämnas än på ett tag, jag hinner ändra.

/ /

1 Comment

 • Reply Dolores

  Jättefina dopkort, de måste beställaren bli supernöjd över!
  Tack rara du för den värmande kommentaren i min blogg. :)
  Kram / Åsa – Dolores

  19 januari, 2011 at 18:33
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng