3 Comments

 • Reply Jana D

  Very pretty card. I love that big poinsetta.

  31 mars, 2011 at 5:43
 • Reply lauren

  oh ♥WOW♥! i love everything about this: the lovely combination of papers, that GORGEOUS stamp colored in so beautifully, the fabulous inky effects…and just the right embellishments! wonderful holiday card!

  31 mars, 2011 at 6:08
 • Reply lisa, too!

  This is STUNNING! I love all of the background foliage, as well. Great card!

  1 april, 2011 at 4:53
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng