Litet fågelhus

Posted in Övrigt pyssel
on 18 april, 2011

Jag har länge funderat på att prova att göra något annat än kort och när jag var på senaste pysselträffen hos UÖ så hade Eva från Hobby och Hantverk gjort i ordning papper och tillbehör till ett litet fågelhus, så det var ”bara” att klippa och klistra. I Hobby och Hantverks blogg finns det bilder på originalet som jag har gjort efter och det finns också mallen för fågelhuset.

/ /

2 Comments

 • Reply Eva

  Nu hittade jag hit :)
  Jättefint blev ditt fågelhus och visst var det roligt at göra! jag hittade även din fina hemsida med jättevackra fotografier! Blåsippan är såå fin!!

  18 april, 2011 at 20:10
  • Reply Maria

   Vad roligt att du hittade hit och ett varmt tack för dina vänliga ord :)
   Ja det var verkligen roligt att göra fågelhuset, det var inte så svårt att göra som jag trodde och det kommer säkert att bli flera.

   20 april, 2011 at 17:08

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.