Beställning från dottern!

Posted in På pysselbordet
on 8 maj, 2011

Linnea har beställt 4 stycken kort med hälsningen Trevlig sommar som hon ska ge till sina fyra fröknar på skolavslutningen. Jag tänkte att det ska bli fyra nästan likadana kort men i olika färger så jag har börjat med att måla de söta Magnolia-stämplarna som ska vara på korten, den femte är en extra som blev målad av bara farten.

2 Comments

 • Reply Gurkiss

  Himla snyggt färglagt *nickar*

  Kram Gurkiss

  11 maj, 2011 at 9:42
 • Reply Beställning klar! @ mariasmix.se

  […] Linneas beställning är nu klar. Alla kort är gjorda efter samma mall, lika men ändå olika. […]

  16 maj, 2011 at 8:39
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng