En hel dag i Enköping!

Posted in Kort, Scrapp-träffar
on 15 maj, 2011


{Annelies supergoda cupcakes}

Igår så tillbringade jag hela dagen på pysselträffen som Enköpingspyssel hade anordnat. Vi var ett glatt litet gäng som höll igång hela dagen och det var så roligt att vara där så jag räknar redan dagarna till nästa gång. Som vanligt så bjöds det på ett mumsigt fika och jag njöt i fulla drag av Annelies cupcakes.

Speciellt produktiv var jag dock inte, endast ett kort lyckades jag tråckla ihop på hela dagen och det ska min stora tjej, Mikaela få när hon tar studenten nästa månad. Beskrivningen till blommorna på kortet har jag hittat hos Tesa Prickiformar.

/ /

1 Comment

  • Reply Tesa/Therese

    Kul att se att du inspirerats av mina blommor:)
    Kram Tesa

    6 juni, 2011 at 19:48
  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.