Hemmagjorda rosor

Posted in Kort
on 1 maj, 2011

Jag hittade en tutorial hos StampARTic där SasSa visar hur man gör egna rosor.  Hon använder Glimmer Mist men det har jag inget så jag testade att färga de ljusa rosorna (som är på det första kortet) med Promarkers och till de mörkare rosa rosorna (kort nr 2) använde jag Distress Ink, båda fungerade lika bra.

 

/ /

1 Comment

 • Reply Gurkiss

  Jätte snygga kort du gjort…
  Stämpeln på det nedersta kortet har jag också… Den är bara såå snygg :)

  Kram kram Gurkiss

  11 maj, 2011 at 9:44
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng