2 Comments

  • Reply Sara

    Verkligen ett vackert kort.

    Receptet är väldigt enkelt, Jag köpte färska champinjoner som jag skivad och sedan stekte i pannan. När dom va klara tillsatte jag 5dl grädde, sedan hällde jag i ärtorna, majsen och paprika mixen, lite salt, vitpeppar, en grönsaksbuljong och några droppar soya för lite färg. Sedan skar jag några skåror i falukorven och la den i en ugnsform och hällde på champinjons ”stuvningen” och toppade sedan med att lägga på riven ost på falukorven och ”stuvningen”. Ca 225 grader i ugnen och när osten fått en gyllenbrun färg va de klart. Sedan kokade jag bara potatis till. Sen är de färdigt för att mumsa i sig :P

    /Sara

    25 maj, 2011 at 20:54
  • Reply Sara E.K

    Verkligen vackra kort du gör! Ser fram emot att se mer nu när jag följer dig på bloglovin’!

    30 maj, 2011 at 10:23
  • Leave a Reply

    You may also like

    Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

    Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

    Stäng