2 Comments

 • Reply Sara

  Verkligen ett vackert kort.

  Receptet är väldigt enkelt, Jag köpte färska champinjoner som jag skivad och sedan stekte i pannan. När dom va klara tillsatte jag 5dl grädde, sedan hällde jag i ärtorna, majsen och paprika mixen, lite salt, vitpeppar, en grönsaksbuljong och några droppar soya för lite färg. Sedan skar jag några skåror i falukorven och la den i en ugnsform och hällde på champinjons ”stuvningen” och toppade sedan med att lägga på riven ost på falukorven och ”stuvningen”. Ca 225 grader i ugnen och när osten fått en gyllenbrun färg va de klart. Sedan kokade jag bara potatis till. Sen är de färdigt för att mumsa i sig :P

  /Sara

  25 maj, 2011 at 20:54
 • Reply Sara E.K

  Verkligen vackra kort du gör! Ser fram emot att se mer nu när jag följer dig på bloglovin’!

  30 maj, 2011 at 10:23
 • Leave a Reply