4 Comments

 • Reply Dolores

  Superfina flaskkort! Jag har aldrig gjort något men blir sugen att testa det nu, jag kan ju alltid ge bort en flaska saft om inte annat. *skratt*
  Kram / Dolores

  Jo förresten, jag tror inte att den nya superfina spetsen går att sätta på den bredare spetsen. Man vänjer sig säkert att klicka av och på den nya spetsen, antingen tar man bara av locket eller så tar man av locket och den superfina spetsen i en enda rörese (den superfina spetsen blir som en förlängning av locket i såfall). Usch vad rörigt jag beskriver, det är knappt jag förstår själv… :)

  7 augusti, 2011 at 16:24
 • Reply Gurkiss

  Såååå himla snyggt *nickar* :)

  Kram kram Gurkiss

  17 augusti, 2011 at 13:59
 • Reply Tesa/Therese

  Underbara:) Kul att du gillade min nåldyna.
  Kram Tesa

  25 augusti, 2011 at 16:33
 • Reply Mikaela

  Vilka helmysigta flaskkort! Nu har jag mailat digistämpeladreser till er ;)

  11 september, 2011 at 19:48
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng