Sjöjungfru

Posted in Kort
on 30 oktober, 2011

Det var ett tag sedan jag uppdaterade då jag har haft fullt upp med att leta efter malware-kod som hade letat sig in på hemsidan. Skulle du råka ut för något sådant så kan jag rekommendera WebsiteDefender som hjälpte mig att hitta eländet (som var det svåra) så att jag kunde ta bort det (som var det lätta).

 

Detta är ett kort som jag gjorde till yngsta dottern när hon skulle iväg på kalas.


 

15x15

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng