Lite färg i mörkret.

Posted in Kort
on 30 januari, 2012

Min pappa gick bort här för ett tag sedan och jag har gjort ett kort till hans fru som nu är ensam kvar. Blommorna har legat länge i lådan och jag har inte vetat riktigt vad jag skulle göra av dem men nu när
jag vill göra ett riktigt färgglatt kort så passa de ju perfekt.


3 Comments

 • Reply Gunilla

  Så duktig du måste vara på att teckna som har så söta figurer på alla kort! (Hur får man förresten in korten i kuvert utan att de förstörs om man vill skicka dem?)
  /Gunilla – PixelCat

  2 februari, 2012 at 20:45
  • Reply Maria

   Det är stämpelfigurer! Jag stämplar på papper och färglägger sedan, rita på frihand är inget jag kan. Kuverten, (jag använder cellofankuvert) köper jag lite större än det format som korten är, så det är ingen problem att få i dem.

   14 februari, 2012 at 20:01
 • Reply Sofie

  Åh, så tråkigt med din pappa, hoppas att kortet uppskattades!

  4 februari, 2012 at 22:06
 • Leave a Reply