Alu-tejp

Posted in Kort
on 22 juli, 2012

Att göra blommor i aluminium-tejp är något jag har velat göra länge och efter ha tittat runt på lite olika varianter så har jag gjort ett par som var både enkla och roliga att göra, basen är vanlig cardstock som jag har täckt med alu-tejp från Biltema. Själva blommorna är utstansade med den ena blomman från Mini Tattered Florals Set by Tim Holtz, och därefter embossade med Damask Flourishes – Embossing Folders By Tim Holtz, sedan så monterade jag ihop den med ett par fina brads och sist så målade jag försiktigt med en pensel akrylfärg i färgerna svart och bronze. Kugghjulen är en dies från Rox Stamps gjorda av cardstock+alufolie och målade med akrylfärg.

I vanliga fall så brukar jag färglägga med Promarkers men detaljerna var så små på denna digistämpel från Tickled Pink Stamps så jag fick damma av mina Polychromos som har legat oanvända i en låda ett par år.

1 Comment

  • Reply Zora

    Snyggt kort. Gillar beskrivningen på metallblommorna- måste testas. Lycka till med mixen media och tack för titten hos mig:0)

    9 augusti, 2012 at 13:59
  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.