Alu-tejp

Posted in Kort
on 22 juli, 2012

Att göra blommor i aluminium-tejp är något jag har velat göra länge och efter ha tittat runt på lite olika varianter så har jag gjort ett par som var både enkla och roliga att göra, basen är vanlig cardstock som jag har täckt med alu-tejp från Biltema. Själva blommorna är utstansade med den ena blomman från Mini Tattered Florals Set by Tim Holtz, och därefter embossade med Damask Flourishes – Embossing Folders By Tim Holtz, sedan så monterade jag ihop den med ett par fina brads och sist så målade jag försiktigt med en pensel akrylfärg i färgerna svart och bronze. Kugghjulen är en dies från Rox Stamps gjorda av cardstock+alufolie och målade med akrylfärg.

I vanliga fall så brukar jag färglägga med Promarkers men detaljerna var så små på denna digistämpel från Tickled Pink Stamps så jag fick damma av mina Polychromos som har legat oanvända i en låda ett par år.

1 Comment

 • Reply Zora

  Snyggt kort. Gillar beskrivningen på metallblommorna- måste testas. Lycka till med mixen media och tack för titten hos mig:0)

  9 augusti, 2012 at 13:59
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng