En ”groda” är inköpt!

Posted in Kort
on 1 juli, 2012

Jag har länge tänkt att jag skulle inhandla mig en Big Shot (och absolut ingen Cuttlebug) men när jag stod där i affären så lyckades ändå expediten övertala mig att välja en groda istället, och tur var väl det, för jag som har en pytteliten plats för mina pysselsaker är så glad över vad (relativt) liten och smidig grodan är och den fungerar ju perfekt till det den ska användas till. Har köpt en hel del dies, mest Spellbinders Nestabilities men även några Magnolia DooHickey’s Dies, några syns på det kort som är nedan och i föregående inlägg.

1 Comment

  • Reply Anne

    Å den är fantastisk! Jag skaffade också en ”groda”, men jag kallar min ”CB”, i våras och den har gett mersmak för scrapbookingen och dessvärre även shoppingen då det är roligt med nya dies :) Kul att du kikade in hos mig! Kram!

    16 juli, 2012 at 20:43
  • Leave a Reply