Art Journal

Posted in Mixed Media
on 8 september, 2012

Som jag skrev om tidigare så hjälpte Camilla mig med vad som var bra att ha när man börjar med mixed media, jag beställde och sakerna kom men sen tog det stopp. Jag fick prestationsångest och jag satt där med penseln i handen i flera dagar men till slut så kom jag igång tack vare att jag insåg att det behöver inte vara fint eller vackert eller speciellt utan det är bara att kladda på som man vill och känns det bra så är det bra, och som Camilla sa: blir det inte bra så är det bara att måla över.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng