Massor med kort!

Posted in Kort
on 19 oktober, 2012

Just nu så är jag inne i en period då jag bara älskar att sitta och göra kort, julkort är favoriter men jag gör även en del andra. Har gjort i ordning flera kuvert med papper och en uppstämplad stämpel som jag har målat med Promarkers som jag sedan tar fram och gör kort av.

Nu ska jag ut och cyberspace-shoppa ett ljustält så att jag kan sluta skämmas för den eländiga kvalité på bilder som det blir när man fotar rakt under en lampa. Av någon anledning så fotar jag alltid tidigt på morgonen då det inte finns en gnutta dagsljus att fota i, så är det ;)

Har också tagit mig tid att göra en ny ”handgjord av-stämpel” i Photoshop.
En rund denna gång så att det lätt går att använda till de runda dies som jag har.

1 Comment

 • Reply Doris

  Såå vackra kort och din ”handgjord-av-stämpel” var verkligen fin !
  Sköt om dig, kram

  6 november, 2012 at 19:42
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng