Massor med kort!

Posted in Kort
on 19 oktober, 2012

Just nu så är jag inne i en period då jag bara älskar att sitta och göra kort, julkort är favoriter men jag gör även en del andra. Har gjort i ordning flera kuvert med papper och en uppstämplad stämpel som jag har målat med Promarkers som jag sedan tar fram och gör kort av.

Nu ska jag ut och cyberspace-shoppa ett ljustält så att jag kan sluta skämmas för den eländiga kvalité på bilder som det blir när man fotar rakt under en lampa. Av någon anledning så fotar jag alltid tidigt på morgonen då det inte finns en gnutta dagsljus att fota i, så är det ;)

Har också tagit mig tid att göra en ny ”handgjord av-stämpel” i Photoshop.
En rund denna gång så att det lätt går att använda till de runda dies som jag har.

1 Comment

  • Reply Doris

    Såå vackra kort och din ”handgjord-av-stämpel” var verkligen fin !
    Sköt om dig, kram

    6 november, 2012 at 19:42
  • Leave a Reply