Mix Media – uppdatering

Posted in Mixed Media
on 19 oktober, 2012

Jag är så glad, för jag vann Scrapidoos månadstävling för september med mitt blåa alster.

Sedan sist så har jag varit riktigt produktiv, en del sidor har jag blivit riktigt nöjd med och en del lite mindre men det är väl så det ska vara.

/ /

1 Comment

 • Reply Ziro

  Grattis till vinsten! Dina alster är jättefina! Gillar särskilt de två sista.

  19 oktober, 2012 at 10:28
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng