Sommaren är här…

Posted in Kort
on 27 maj, 2013

(det är vad vi hoppas i alla fall) och med den har min pysselglädje kommit tillbaka, nedan är de kort som jag har gjort en senaste tiden. Har beställt lite stämplar med julmotiv och direkt de har kommit så är det dags att sätta igång med julkorten :D man kan ju aldrig vara för tidig med dem.

Trevlig sommar!

1 Comment

 • Reply Christina

  Himla mycket snyggt du gjort . Produktiv dessutom
  Kram

  27 maj, 2013 at 13:06
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng