I målartagen

Posted in På pysselbordet
on 10 juni, 2013

 

Färglägger med promarker

Färglägger med promarker

Jag har köpt en del stämpar från Lili of the Valley och digi-stamps från Mo’s Digital Pencil så nu är jag verkligen i målartagen. Använder mina Promarkers och det börjar gå bättre och bättre att få till mera färgnyanser så att det blir mer djup i de målade bilderna. Till stor hjälp har de tutorials som finns ute på nätet varit och jag funderar på att göra en tips & trick book typ som den man ser här.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng