61 Daily Paper Prompts

Posted in Mixed Media
on 8 september, 2013

dpp-logo

I decided to do the 61 Daily Paper Prompts over at Daisy Yellow.

Each day, a daily prompt.  A technique, an experiment, something to do with paper. The Daily Paper Prompt is a prompt that you can do on paper of any size. The prompts are mostly techniques-based but some involve a color theme or a particular style of art.
Daisy Yellow

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng