I målartagen!

Posted in Pysselprat
on 5 oktober, 2013

IMG_20131005_083756

Jag vet! Det har varit väldigt tyst här sista tiden och det beror inte på att jag inte har varit produktiv utan mer att bloggandet har fått gå på sparlåga ett tag. Jag har sedan en tid tillbaka tagit upp hobbyn ”Mixed Media”, det finns inget som jag vill visa upp men jag kan i alla fall berätta att jag håller på med en utmaning från Daisy Yellow som är väldigt rolig.

1 Comment

 • Reply Gurkiss

  Spännande :) Mixed media är roligt :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  17 oktober, 2013 at 12:54
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng