Grattis!

Posted in Kort
on 22 juli, 2014

Just nu så är det ganska lugnt på pysselfronten, kortet nedan har tagit evigheter att göra klart. Just nu så är det fullt upp med jobb, renovering och semester i en salig röra. Snart ska vi renovera i vardagsrummet och då ska jag få en egen sekretär att ha alla pysselgrejer i, börjar vara så less att ha allt nerpackat i min stora väska och under bordet. Det kommer också att bli en himla skillnad att ha ett skrivbord att jobba vis istället för en bricka i knät som jag har nu.

Trevlig sommar!

 

afterlight
afterlight-1

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng