Jul 2015

Posted in Kort
on 17 maj, 2015

Eftersom jag bara hann göra ett julkort förra året så tänkte jag att jag skulle starta i god tid med julkortstillverkningen i år. 5 stycken har det hunnit bli och jag hoppas att det kommer bli minst lika många till.

IMG_1121 IMG_1122 En liten Magnolia-flicka Tomten är en stämpel från Magnolia som jag tycker mycket om. Har även gjort några kort med färdigmålade bilder från Lili of the Valley.

/ /

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng