Från Promarkers till Copics

Posted in Papper, färg och verktyg
on 23 juli, 2016

Jag har ända sen jag börja göra kort använt Promarkers när jag jag har målat men då det inte längre finns tunna spetsar att köpa och en del pennor läcker som ett såll (vilket är mycket irriterande, många bilder har blivit förstörda av ”färgklumpar”)  så har jag sneglat på andra alternativ.

Efter många om och men föll jag till slut för Copic Sketch, efter ha googlat som sjuttsingen för att finna ut vilka pennor man ska börja med så beställde jag en bunt från Pen Store (de var inte billigast men de hade alla pennor hemma), första intrycket är att de är MYCKET BRA men det kommer bli en hel del träning då de inte alls reagerar (på papperet) på samma sätt som Promarkers.

Hos Debbie Olson så hittade jag förslag på vilka pennor jag skulle välja, ska du köpa Copics och inte vet vilka du ska starta med så hittar du hennes förslag här.

Leave a Reply

You may also like

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng