DIY Postcard Swap Autumn 2017


Nu är vykorten till iHannas DIY Postcard Swap Autumn 2017 postade. Det var riktigt kul att göra dem även om det blev en del som jag inte är riktigt nöjd över. Mina vykort är i A5 format och det tyckte jag var ett perfekt format ända tills jag skulle sätta på frimärkena, det behövdes 4 valörlösa frimärken på varje kort och de tog massor med plats. Mina 10 vykort gick till USA, England, Skottland och Frankrike. 


One thought on “DIY Postcard Swap Autumn 2017

  1. Jättefina kort Maria! Jag tycker absolut du ska vara nöjd med dem! Hoppas du blir med fler gånger, alltid kul när det är ett par svenskar med i min lilla swap också. 🙂

    Ett tips är ju att köpa utlandsfrimärken, då brukar det bara behövas ett frimärke och en sån där liten blå lapp för flygpost.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.