DIY Postcard Swap Autumn 2017

Posted in Mixed Media
on 27 oktober, 2017


Nu är vykorten till iHannas DIY Postcard Swap Autumn 2017 postade. Det var riktigt kul att göra dem även om det blev en del som jag inte är riktigt nöjd över. Mina vykort är i A5 format och det tyckte jag var ett perfekt format ända tills jag skulle sätta på frimärkena, det behövdes 4 valörlösa frimärken på varje kort och de tog massor med plats. Mina 10 vykort gick till USA, England, Skottland och Frankrike. 


/ /

1 Comment

 • Reply iHanna

  Jättefina kort Maria! Jag tycker absolut du ska vara nöjd med dem! Hoppas du blir med fler gånger, alltid kul när det är ett par svenskar med i min lilla swap också. :-)

  Ett tips är ju att köpa utlandsfrimärken, då brukar det bara behövas ett frimärke och en sån där liten blå lapp för flygpost.

  27 oktober, 2017 at 14:43
 • Leave a Reply

  You may also like

  Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

  Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

  Stäng